CATERING MENU NA DOWÓZ

 

Przygotowanie jedzenia bez obsługi na dowóz

W cenie 140 zł/os proponujemy:

 

Zupa:

  • Rosół z makaronem z królewskim lub Krem z pomidorów podany z grzanką czosnkową i bazylią

Danie Główne- 2 kawałki mięsa na osobę:

  • Rolada wołowa tradycyjna w sosie własnym

  • Devolay ze szpinakiem i serem feta

  • Devolay z pieczarkami i serem

  • Schab panierowany

  • Filet w płatkach kukurydzianych

Dodatki:

  • Opiekane ziemniaki lub frytki

  • Ziemniaki z wody z koperkiem

  • Surówka z marchewki

  • Biała kapusta po litewsku z boczkiem na ciepło

  • Surówka z kapusty pekińskiej

  • Buraki po francusku

Deser:

  • Tort (w zależności od ustaleń + 15 zł/os)

  • (Ciasta 3 rodzaje plus mix ciastek +15 zł/os)

Zimna płyta do wyboru 6-7 rodzai:

  • Deska przekąsek (tortilla, kabanos,oscypek, korbacze, sery panierowane itp.)

  • Ryba po grecku/w zalewie octowej

  • Śledź w śmietanie/po japońsku/w oleju

  • Chickeny z sosem cacyki

  • Tradycyjny półmisek wędlin i serów

  • Caprese z sosem włoskim

  • Mini burgery

  • Mini wrapy

  • Sałatka tortellini/gyros/jarzynowa

  • Wędliny zawijane z prażonym słonecznikiem

  • Wędliny zawijane z musem chrzanowym

  • Conchiglioni z mixem sałatek

  • Tymbaliki drobiowe

  • Kulki drobiowe panierowane z sosem meksykańskim

  • Babeczki z pastą paprykową/szczypiorkową

I Kolacja:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą 
    lub 
    Rolada drobiowa z pietruszką i marchewką w sosie szczypiorkowym z gnocchi i kompozycją warzyw 
    lub

I Kolacja: (Cena 120 zł/os)

  • Kwaśnica z golonką
    lub
    Sakiewka z kurczakiem, serem i pieczarką podana z barszczem czerwonym
    lub
    Gulasz wp.
    lub
    Żurek staropolski
    lub
    Leczo

Dodatkowo cena zawiera:

  • Transport do 10 km od Andrychowa

  • Możliwość dopasowania osobnego menu dla wegan, wegetarian i dzieci

 

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt pod nr telefonu 788-049-639