18 – nastka
W cenie 150 zł/os proponujemy:
Danie Główne
Devolay po kijowsku z masełkiem czosnkowym i pietruszką podany z opiekanymi ziemniakami i białą kapustą z sosem włoskim i marchewką
Deser:
Tort (w zależności od ustaleń + 15 zł/os)
(Ciasta 3 rodzaje plus mix ciastek +15 zł/os)
Zimna płyta w bufecie do wyboru 5 rodzai:
Deska przekąsek (tortilla, kabanos,oscypek, korbacze, sery panierowane itp.)
Ryba po grecku/w zalewie octowej
Śledź w śmietanie/po japońsku/w oleju
Chickeny z sosem cacyki
Tradycyjny półmisek wędlin i serów
Caprese z sosem włoskim
Mini wrapy
Mini burgery
Sałatka tortellini/gyros/jarzynowa
Wędliny zawijane z prażonym słonecznikiem
Wędliny zawijane z musem chrzanowym
Conchiglioni z mixem sałat
Tymbaliki drobiowe
Kulki drobiowe panierowane z sosem meksykańskim
Babeczki z pastą paprykową/szczypiorkową
I Kolacja:
Kwaśnica z golonką
lub
Sakiewka z kurczakiem, serem i pieczarkami podana z barszczem czerwonym
lub
Gulasz wp.
lub
Mini pizza / Mini burger (W zależności od możliwości kuchni)
Dodatkowo cena zawiera:
Pełna obsługa kelnerska i kucharska
Napoje gazowane i niegazowane (bez limitu)
Kawa i herbata (bez limitu)
Możliwość dopasowania osobnego menu dla wegan, wegetarian i dzieci
Menu jest przykładowe do dowolnej modyfikacji, a cena podana powyżej dotyczy całości przesłanej propozycji.
Dzieci w przedziale wiekowym 0-3 są za darmo a w przedziale 4-10 za 70 % ceny.
Owoce mogą być od nas dodatkowo po 60 zł/klosz (Mandarynki, banan, winogrona jasne i ciemne)
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt pod nr telefonu 788-049-639