CATERING 18

 

18 – nastka
W cenie 150 zł/os proponujemy:

 

Danie Główne

  • Devolay po kijowsku z masełkiem czosnkowym i pietruszką podany z opiekanymi ziemniakami i białą kapustą z sosem włoskim i marchewką

Deser:

  • Tort (w zależności od ustaleń + 15 zł/os)

  • (Ciasta 3 rodzaje plus mix ciastek +15 zł/os)

Zimna płyta w bufecie do wyboru 5 rodzai:

  • Deska przekąsek (tortilla, kabanos,oscypek, korbacze, sery panierowane itp.)

  • Ryba po grecku/w zalewie octowej

  • Śledź w śmietanie/po japońsku/w oleju

  • Chickeny z sosem cacyki

  • Tradycyjny półmisek wędlin i serów

  • Caprese z sosem włoskim

  • Mini wrapy

  • Mini burgery

  • Sałatka tortellini/gyros/jarzynowa

  • Wędliny zawijane z prażonym słonecznikiem

  • Wędliny zawijane z musem chrzanowym

  • Conchiglioni z mixem sałat

  • Tymbaliki drobiowe

  • Kulki drobiowe panierowane z sosem meksykańskim

  • Babeczki z pastą paprykową/szczypiorkową

I Kolacja:

  • Kwaśnica z golonką
    lub
     
    Sakiewka z kurczakiem, serem i pieczarkami podana z barszczem czerwonym 
    lub 
    Gulasz wp. 
    lub 
    Mini pizza / Mini burger (W zależności od możliwości kuchni)

Dodatkowo cena zawiera:

  • Pełna obsługa kelnerska i kucharska

  • Napoje gazowane i niegazowane (bez limitu)

  • Kawa i herbata (bez limitu)

  • Możliwość dopasowania osobnego menu dla wegan, wegetarian i dzieci


Menu jest przykładowe do dowolnej modyfikacji, a cena podana powyżej dotyczy całości przesłanej propozycji.

Dzieci w przedziale wiekowym 0-3 są za darmo a w przedziale 4-10 za 70 % ceny.
Owoce mogą być od nas dodatkowo po 60 zł/klosz (Mandarynki, banan, winogrona jasne i ciemne)

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt pod nr telefonu 788-049-639